ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ / Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

Όροι χρήσης παρακολούθησης ιστοσελίδας bet3.GR & τρέχουσας Πολιτικής Απορρήτου

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η παρούσα πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «Πολιτική Απορρήτου») αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής https://www.bet3.gr, aka bet3.GR (εφεξής «Ιστοσελίδα/Εφαρμογή»).

Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγονται από το bet3.GR κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της. H Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών από το bet3.GR.

Αν ο επισκέπτης της παρούσας ιστοσελίδας δεν συμφωνεί με τους όρους αυτούς, οφείλει να μην προβεί στη διαδικασία εγγραφής και τη δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή ή να ακολουθήσει την Διαδικασία Εξαίρεσης όπως αυτή περιγράφεται παρακάτω. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών / μελών της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή / και την ιδιοκτησία του bet3.GR.

2. ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα όπως ονοματεπώνυμο, e-mails, ημερομηνία γέννησης και λοιπές συναφείς προσωπικού χαρακτήρα πληροφορίες θα χρειαστούν μόνο στην περίπτωση που ο επισκέπτης επιθυμεί να γίνει μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής, προκειμένου να μπορεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών της ή κατόπιν σαφούς ενημέρωσης για χρήση συγκεκριμένης υπηρεσίας που δεν απαιτεί εγγραφή μέλους.

Το bet3.GR διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύει την IP διεύθυνση του επισκέπτη και, εάν είναι αναγκαίο, να επικοινωνεί με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) του στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής.

3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΗ (PII)

3.1 ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

Για την χρήση των υπηρεσιών του bet3.GR, η συλλογή ορισμένων προσωπικών δεδομένων ή πληροφοριών ταυτοποίησης χρήστη (PII) είναι απαραίτητη. Τα Προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν δεδομένα ή πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητα ενός ατόμου, όπως το όνομα, η διεύθυνση e-mail ή άλλα δεδομένα τα οποία μπορούν εύλογα να συνδεθούν με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου, όπως ο αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση ενός χρήστη με μοναδικό τρόπο μεταξύ άλλων, με σκοπό την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων, μηνυμάτων ή περιεχομένου. Δεδομένα που δεν συνδέονται απαραίτητα με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου μπορεί επίσης να συλλεχθούν, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, διευθύνσεις IP, προγράμματα περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, cookies, αναγνωριστικά διαφήμισης (advertising IDs), είδος και αναγνωριστική ταυτότητα συσκευής και ούτω καθεξής.

Η διαδικασία Εγγραφής στην Ιστοσελίδα / Εφαρμογή και η χρήση των υπηρεσιών μας απαιτεί την παροχή ενός ελάχιστου όγκου προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφεται στην ενότητα 5 και μόνο για το χρονικό διάστημα που η δυνατότητα Εγγραφής στην Ιστοσελίδα / Εφαρμογή είναι ενεργοποιημένη.

Η Εφαρμογή συλλέγει τις παρεχόμενες από τους αναγνώστες και χρήστες της πληροφορίες κατά τη λήψη και χρήση αυτής. Η Εγγραφή στο bet3.GR, είτε η αποστολή προσωπικών στοιχείων, είναι προαιρετική. Κάποια από τα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες που προσφέρονται μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί. Επιπλέον, η Εφαρμογή μπορεί να συλλέγει ορισμένες πληροφορίες αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, τον τύπο της κινητής συσκευής, το μοναδικό ID της συσκευής, τη διεύθυνση IP της κινητής συσκευής, το λειτουργικό σύστημα, τα προγράμματα περιήγησης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείται η Εφαρμογή. Όταν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, ενδέχεται μέσω της τεχνολογίας GPS (ή άλλης παρόμοιας) να καθοριστεί η τρέχουσα τοποθεσία σας, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η περιοχή που βρίσκεται ο κάθε χρήστης / αναγνώστης για την εμφάνιση σχετικών μηνυμάτων / δεδομένων / προσαρμοσμένων λειτουργιών.

3.2 ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνει ο χρήστης / μέλος οπουδήποτε στην Ιστοσελίδα/ Εφαρμογή προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη νομιμότητα των σχετικών συναλλαγών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις των Ν. 2472/97, Data Protection Directive (95/46/EC), ePrivacy directive (2002/58/EC, τροπ. 2009/136/EC), όπως ισχύουν σε παρόντα χρόνο, σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα υπό τις οδηγίες τις Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τέλος, με τη χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας / Εφαρμογής, είναι δυνατόν να ζητούνται ή να συλλέγονται και άλλες πληροφορίες για στατιστικούς λόγους, οι οποίες ωστόσο είναι αποσυνδεδεμένες από τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη – μέλους, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η εγχώρια και κοινοτική νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

3.3 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει την εξαίρεσή του από τη συλλογή δεδομένων ή/και διαγραφή των δεδομένων που έχουν συλλεχθεί έως τώρα, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@bet3.gr. Η συλλογή δεδομένων από την Εφαρμογή μπορεί να τερματιστεί με την απεγκατάσταση της Εφαρμογής από τον χρήστη. Η ενδεδειγμένη από τη συσκευή, λειτουργικό σύστημα, ηλεκτρονικό κατάστημα ή δίκτυο κινητής τηλεφωνίας διαδικασία θα πρέπει να ακολουθηθεί από τον χρήστη. Επίσης, ο αναγνώστης – χρήστης έχει τη δυνατότητα να εξαιρεθεί από τη συλλογή δεδομένων των Google Cookies, τροποποιώντας τις προσωπικές του ρυθμίσεις στο Google Ads Settings. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να εξαιρεθεί από τη συλλογή δεδομένων από cookies τρίτων μέσα από την υπηρεσία Network Advertising Initiative. Αν δεν επιθυμεί την καταγραφή της γεωγραφικής σας θέσης, παρακαλείται να απενεργοποιήσει τα Location Services στις ρυθμίσεις της κινητής του συσκευής.

3.4 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ/ΧΡΗΣΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Από το bet3.GR δηλώνεται ρητά το παρακάτω, σε συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή οδηγία GPDR: Σύμφωνα και με τα άρθρα 11-13 του Νόμου 2472/1997, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης και το δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης και το δικαίωμα απεγγραφής από τις λίστες προσωπικών δεδομένων που διατηρεί το bet3.GR. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά, παρακαλούμε αποστείλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bet3.gr ή επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση:

ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 60, ΚΟΛΩΝΟΣ, 104 44, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΣ

3.5 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ/ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ GDPR

Για τους αναγνώστες/χρήστες του bet3.GR, για τους οποίους η ιστοσελίδα διατηρεί προσωπικά στοιχεία, μετά από επικοινωνία τους με την επιχείρηση στις διευθύνσεις που αναγράφονται στην παράγραφο 3.4, το bet3.GR είναι δυνατόν να προβεί στις παρακάτω επιπλέον ενέργειες:

  • Δικαίωμα ενημέρωσης ότι βρίσκεστε με τη θέλησή σας σε λίστες προσωπικών δεδομένων
  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που κρατάμε από τον ίδιο τον κάτοχο, αρκεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας και να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του
  • Δικαίωμα στη λήθη. Το bet3.GR θα συμμορφωθεί αυτομάτως, σε περίπτωση που οποιοσδήποτε αναγνώστης ή χρήστης της ιστοσελίδας επιθυμεί σε χρόνο μεταγενέστερο την απεγγραφή των προσωπικών του δεδομένων.
  • Προστασία από παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων. Σε περίπτωση παραβίασης του συστήματος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων, το bet3.GR λαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εντός 72 ωρών για το συμβάν και για συμφωνημένες μελλοντικές ενέργειες αντιμετώπισης.

4. ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Το bet3.GR ενδέχεται να συλλέξει ή/και να μεταβιβάσει, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις, τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, πέραν των εστιατορίων, σε μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

4.1 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ MARKETING

Ενδέχεται να συνεργαζόμαστε με εταιρείες στατιστικών (web/ mobile app statistics) για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς η Ιστοσελίδα / Εφαρμογή χρησιμοποιείται και για την καταγραφή στατιστικών όπως η συχνότητα επισκέψεων και η διάρκεια παραμονής στην ιστοσελίδα.

Συνεργαζόμαστε με διαφημιστές και διαφημιστικά δίκτυα τρίτων, οι οποίοι διατηρούν δικαίωμα να γνωρίζουν πως οι χρήστες αλληλοεπιδρούν με την Ιστοσελίδα / Εφαρμογή. Διαφημιστές και διαφημιστικά δίκτυα χρησιμοποιούν ορισμένες από τις πληροφορίες που συλλέγονται από την Ιστοσελίδα / Εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, του μοναδικού αναγνωριστικού ταυτοποίησης της συσκευής του χρήστη ή/και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του χρήστη.

Για την προστασία της ανωνυμίας των πληροφοριών, χρησιμοποιείται τεχνολογία κρυπτογράφησης για να εξασφαλιστεί με κάθε τρόπο ότι τρίτα μέρη δεν μπορούν να διασταυρώσουν την ταυτότητα φυσικών προσώπων. Οι Συνεργάτες της Ιστοσελίδας / Εφαρμογής ενδέχεται, επίσης, να συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με άλλες ιστοσελίδες / εφαρμογές που έχετε χρησιμοποιήσει / κατεβάσει, ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, ακριβείς πληροφορίες για τη θέση σας, αλλά και μη ακριβείς πληροφορίες για τη θέση σας, προκειμένου να προβάλουν στοχευμένες διαφημίσεις εντός της Ιστοσελίδα / Εφαρμογής και αλλού. Κρυπτογραφημένες πληροφορίες που έχετε δώσει ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε εταίρους μας και να συνδυαστούν με άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με εσάς για λόγους στατιστικής ανάλυσης ή διαφήμισης. Οι Συνεργάτες της Ιστοσελίδας / Εφαρμογής δεν έχουν ανεξάρτητη χρήση των πληροφοριών που μεταβιβάζουμε σε αυτούς και έχουν προκαταβολικά συμφωνήσει ότι θα τηρούν τους κανόνες που ορίζει η εκάστοτε νομοθεσία. Οι χρήστες που επιθυμούν να εξαιρεθούν θα πρέπει να ακολουθήσουν τις διαδικασίες όπως περιγράφονται στην ενότητα 3.3 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ.

4.2 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ

Δεν μεταβιβάζουμε δεδομένα σε τρίτους συνεργάτες με σκοπό την παροχή μιας υπηρεσίας που ζητήσατε ή διαφημιστικής προσφοράς που προσφέρεται από εμάς ή τρίτους. Δεδομένα επεξεργάζονται και χρησιμοποιούνται μόνο μεταξύ ιστοσελίδων ιδιοκτησίας KV Advertising and content services. Η μεταβίβαση πληροφοριών μεταξύ συνεργατών συμπεριλαμβάνει εφαρμογές ή ιστοσελίδες που ενσωματώνουν με API ή άλλο τρόπο τις υπηρεσίες μας και API ή υπηρεσίες με τις οποίες έχει συνδεθεί το bet3.GR.

4.3 ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Ενδέχεται εντός της Ιστοσελίδας/ Εφαρμογής μας να προσφέρεται η δυνατότητα διαμοιρασμού σε Κοινωνικά Δίκτυα και άλλα συναφή εργαλεία που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε τις δράσεις σας εντός της Ιστοσελίδα / Εφαρμογής με άλλες εφαρμογές, ιστοσελίδες ή μαζικά μέσα ενημέρωσης, και το αντίστροφο. Η χρήση τέτοιων χαρακτηριστικών επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών με τους φίλους σας ή το γενικό κοινό, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε καθορίσει στο προσωπικό σας προφίλ.

Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου αυτών των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

4.4 ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Ενδέχεται να συνεργαστούμε με εταίρους που χρησιμοποιούν SDK για κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του OneSignal Messaging SDK, για την παθητική συλλογή πληροφοριών, η οποία, σε γενικές γραμμές, μας βοηθά στην αποστολή εξατομικευμένων ειδοποιήσεων/ μηνυμάτων.

Τα δεδομένα αυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας με μοναδικό τρόπο μεταξύ άλλων, με σκοπό την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων, μηνυμάτων ή περιεχομένου. Ανάλογα με τις άδειες που χορηγούνται σε αυτή την εφαρμογή (δείτε ενότητα 7), οι πληροφορίες αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης e-mail σας.

Οι πληροφορίες αυτές μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν την ακριβή θέση ή πληροφορίες WiFi, εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, και μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών/ λογαριασμών χρηστών (για παράδειγμα, Android Advertising ID). Διαδικασία εξαίρεσης: Εξαίρεση από Ειδοποιήσεις OneSignal Push Notifications Μπορείτε, στις περισσότερες περιπτώσεις να εξαιρεθείτε από τη λήψη των ειδοποιήσεων/ μηνυμάτων μεταβαίνοντας στις “Ρυθμίσεις” της συσκευής σας και εντοπίζοντας τις αντίστοιχες ρυθμίσεις (ενδέχεται κάτω από τον τίτλο “Ειδοποιήσεις”), και στη συνέχεια αλλάζοντας αυτές τις ρυθμίσεις για ορισμένες ή όλες τις εφαρμογές στη συσκευή σας. (Διαφορετικές διαμορφώσεις της συσκευής, ή ενημερώσεις στις συσκευές, μπορεί να επηρεάσουν ή να αλλάξουν το πώς λειτουργούν αυτές οι ρυθμίσεις.) Εξαίρεση από Διαφημίσεις με Βάση Ενδιαφέροντα σε κινητές Συσκευές Μπορείτε να εξαιρεθείτε από στοχευμένες διαφημίσεις οι οποίες χρησιμοποιούν μοναδικά αναγνωριστικά κινητών συσκευών με σκοπό την προβολή διαφημίσεων με βάσει τα ενδιαφέροντα του χρήστη. Εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις αυτές με το άνοιγμα της εφαρμογής «Ρυθμίσεις Google» στη συσκευή σας, επιλέγοντας «Διαφημίσεις», και στη συνέχεια, επιλέγοντας την επιλογή να εξαιρεθείτε από τις «Διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος». (Διαφορετικές διαμορφώσεις της συσκευής, ή ενημερώσεις στις συσκευές, μπορεί να επηρεάσουν ή να αλλάξουν το πώς λειτουργούν αυτές οι ρυθμίσεις.)

4.5 ΠΩΛΗΣΗ / ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ  / ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΕΓΧΟΥ

Εάν υπάρξει πώληση, συγχώνευση, ενοποίηση, αλλαγή ελέγχου, μεταβίβαση ουσιωδών στοιχείων ενεργητικού, αναδιοργάνωση ή εκκαθάριση το bet3.GR τότε, κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια, το bet3.GR δύναται να μεταβιβάσει / πωλήσει / εκχωρήσει πληροφορίες που συλλέχθηκαν από την Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, σε ένα ή περισσότερα σχετικά τρίτα μέρη. Στην περίπτωση αυτή, το bet3.GR επιφυλάσσεται ότι θα ειδοποιήσει όλα τα μέλη της Ιστοσελίδας / Εφαρμογής που επηρεάζονται πριν τη μεταβίβαση των προσωπικών στοιχείων ή πριν αποτελέσουν αντικείμενο διαφορετικής Πολιτικής Απορρήτου.

4.6 ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ / ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Το bet3.GR ενδέχεται να παραχωρήσει δεδομένα προς τις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομικού αιτήματός προκειμένου να:

  • Συμμορφωθεί με εφαρμοστέους νόμους
  • Ανταποκριθεί σε κυβερνητικές έρευνες (ή έρευνες από νομικές, κυβερνητικές ή ημι-κυβερνητικές ή τοπικές ή Αρχές Προστασίας διαδικτύου οποιουδήποτε είδους)
  • Συμμορφωθεί με έγκυρη νομική διαδικασία
  • Προστατεύσει τα δικαιώματα και περιουσία της, την Ιστοσελίδα ή / και άλλους χρήστες της Ιστοσελίδας.

O χρήστης / μέλος έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.

5. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΗ (PII)

5.1 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ / ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Για τη δημιουργία λογαριασμού στην Ιστοσελίδα/Εφαρμογή, ο επισκέπτης πρέπει να δηλώσει το ονοματεπώνυμο του, ένα e-mail και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Κατά τη διαδικασία εγγραφής, ο επισκέπτης καλείται να δηλώσει επιπλέον προαιρετικές πληροφορίες, αν και εφόσον το επιθυμεί, όπως περιοχή διαμονής, ημερομηνία γέννησης, φύλο, τηλέφωνο επικοινωνίας και άλλες σχετικές προσωπικές πληροφορίες, που θα έχουν καταχωρηθεί με τη θέλησή του. Μετά την εγγραφή, τα παραπάνω στοιχεία λογαριασμού είναι δυνατό να προβάλλονται / τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή και χωρίς επιβάρυνση από τον ίδιο τον χρήστη / μέλος με χρήση του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης ή κατόπιν επικοινωνίας σχετικού αιτήματος προς το bet3.GR. Επίσης, το bet3.GR δύναται να διατηρεί διαφορετικό τρόπο και προϋποθέσεις χρήσης υπηρεσιών που παρέχει και δεν απαιτούν εγγραφή στην Ιστοσελίδα / Εφαρμογή (για παράδειγμα, υπηρεσία Prognostika-On-Demand).

5.2 ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο χρήστης / μέλος του bet3.GR έχει τη δυνατότητα, προαιρετικά, να δηλώσει και επιπλέον ειδικά σχόλια που αφορούν την υπηρεσία που πρόκειται να λάβει. Με την ολοκλήρωση της λήψης δεδομένων από υπηρεσία, με Εγγραφή ή και χωρίς, της Ιστοσελίδας / Εφαρμογής, το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τα τυχόν ειδικά σχόλια, είτε στην πλατφόρμα της Ιστοσελίδας / Εφαρμογή, είτε σε λογαριασμούς που διατηρεί το bet3.GR σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (για παράδειγμα, Facebook, Twitter και άλλα) μπορούν να μεταβιβάζονται αυτόματα σε συνεργαζόμενους πελάτες με την Ιστοσελίδα / Εφαρμογή, ειδικά αν είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη παροχή των σχετικών υπηρεσιών που οι εταιρείες των πελατών παρέχουν.

5.3 ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ / RATINGS

Στο πλαίσιο παροχής των υπηρεσιών της ή άλλων προωθητικών ενεργειών, το bet3.GR ενδέχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα να καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν σε ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, δημοσκοπήσεις ή άλλες έρευνες με ratings. Για τη συμμετοχή στις ψηφοφορίες αυτές , οι χρήστες / μέλη της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής θα πρέπει να δηλώνουν ονοματεπώνυμο και κατά περίπτωση άλλα προσωπικά στοιχεία όπως ιδιότητα, ηλικία, στοιχηματική εταιρεία στην οποία διατηρούν ενεργό στοιχηματικό λογαριασμό ή / και άλλα προσωπικού χαρακτήρα δεδομένα, ανάλογα με τη φύση των ερωτημάτων που τίθενται προς ψηφοφορία. Η ψήφος / συμμετοχή κάθε χρήστη / μέλους, είτε απευθείας μέσα από την Ιστοσελίδα / Εφαρμογή, είτε από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, είτε από ερωτηματολόγια της Google ή άλλου μέρους / υπηρεσίας / εφαρμογής / διαφημιστικού γραφείου μπορεί να καταγράφεται αποκλειστικά για την εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με τη θέση της κοινής γνώμης πάνω σε ορισμένο ζήτημα και δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε άλλο σκοπό ούτε να γνωστοποιηθεί σε τρίτους.

5.4 ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ

Μέσω της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής, ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος δύναται να έχει πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες τρίτων μερών όπως ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης σαν το facebook και το twitter. Σε κάθε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος κάνει χρήση της υπηρεσίας αυτής, λαμβάνει χώρα ανταλλαγή πληροφοριών με τις εν λόγω ιστοσελίδες και οι πληροφορίες που μοιράζεται θα διέπονται από τις εκάστοτε πολιτικές απορρήτου τους. Ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος καλείται να τροποποιεί τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού του στις ιστοσελίδες αυτές απευθείας. Το bet3.GR δεν ελέγχει τις πολιτικές απορρήτου των εν λόγω τρίτων μερών και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις δράσεις των εν λόγω τρίτων.

5.5 ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΛΗΣΕΩΝ

Το bet3.GR έχει το δικαίωμα να ηχογραφεί τις τηλεφωνικές κλήσεις από και προς το τηλεφωνικό κέντρο της Ιστοσελίδας / Εφαρμογής, προκειμένου να διασφαλίζει καλύτερη ποιότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθώς οι ηχογραφημένες κλήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση του προσωπικού το bet3.GR και για την επίλυση τυχόν αποριών που προκύπτουν από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν οι χρήστες της.

6. COOKIES

Η Ιστοσελίδα / Εφαρμογή είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί cookies με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη κατά την περιήγηση του σε αυτήν αλλά και τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας των υπηρεσιών της. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποστέλλονται στον υπολογιστή ενός χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο.

Τα cookies αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του επισκέπτη / χρήστη αλλά δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες το bet3.GR, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι εν λόγω υπηρεσίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing.

Ο επισκέπτης / χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα περιήγησης του (φυλλομετρητή / browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε να απαγορεύει τη λήψη όλων των cookies ή να τον ειδοποιεί κατά την αποστολή ενός cookie. Ωστόσο, επισκέπτης / χρήστης / μέλος της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής θα πρέπει να γνωρίζει ότι ορισμένα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής ενδέχεται να μην λειτουργούν κανονικά χωρίς cookies.

7. ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Οι περισσότερες κινητές πλατφόρμες (iOS, Android ή οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα σταθερής ή κινητής συσκευής) έχουν καθορίσει συγκεκριμένους τύπους δεδομένων της συσκευής στα οποία οι εφαρμογές δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Οι πλατφόρμες αυτές έχουν συστήματα αδειοδότησης για τη λήψη της συγκατάθεσή σας. Η πλατφόρμα iOS θα σας ειδοποιήσει την πρώτη φορά που η Ιστοσελίδα / Εφαρμογή χρειαστεί πρόσβαση σε ορισμένα είδη δεδομένων και θα σας δώσει την επιλογή να συναινέσετε (ή όχι) στο αίτημα αυτό. Οι συσκευές Android ενημερώνουν για τα δικαιώματα που η Εφαρμογή μας απαιτεί πριν την χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, ενώ η χρήση της εφαρμογής αποτελεί τη συναίνεσή σας. Τα δικαιώματα / άδειες τα οποία, η Ιστοσελίδα / Εφαρμογή απαιτεί ενδέχεται να αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

8. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

Σε κάθε υπολογιστή που συνδέεται στο Διαδίκτυο εκχωρείται ένας μοναδικός αριθμός που είναι γνωστός ως διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP). H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) του επισκέπτη / χρήστη / μέλους έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στην Ιστοσελίδα / Εφαρμογή, αποθηκεύεται και δύναται να αξιοποιηθεί από το bet3.GR, αν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Γενικώ Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας / Εφαρμογής εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη / μέλους.

9. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο χρήστης / μέλος μπορεί να επικοινωνήσει οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς επιβάρυνση με το bet3.GR, προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη του προσωπικού του λογαριασμού, τη διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή τη διαγραφή του, καθώς και την εξαίρεσή του από τη λήψη ηλεκτρονικών ενημερωτικών μηνυμάτων, newsletter, push notifications, OneSignal manifest notifications ή άλλων ειδοποιήσεων.

Κατά την ενημέρωση των προσωπικών στοιχείων, το bet3.GR ενδέχεται να ζητήσει από τον χρήστη / μέλος να επαληθεύσει την ταυτότητά του προτού να μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημά του. Επισκέπτες / χρήστες της Ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής ως μέλη και συνεπώς δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Ο κάτοχος λογαριασμού στην Ιστοσελίδα / Εφαρμογή (μέλος) είναι απολύτως υπεύθυνος για κάθε χρήση και διατήρηση της μυστικότητας και ασφάλειας του κωδικού του και οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στο bet3.GR οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού του από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση, καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού.

Το bet3.GR λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που ο χρήστης / μέλος παρέχει μέσω της Ιστοσελίδας, για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένος στις υπηρεσίες της. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε αυτά, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Τα στοιχεία αυτά διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

10. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το bet3.GR διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών / μελών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από τη στιγμή της ανάρτησής τους στην Ιστοσελίδα / Εφαρμογή. Κάθε χρήση της Ιστοσελίδας / Εφαρμογής κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη / μέλους των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης: 25/05/2018